Lesdata

jun. 7, 2023

Meesteropleiding: Informatie Bijeenkomst


DATUM: Zo 2 juni 19:30-22:30
Start: Dinsdag 3 september 
Categorie: Volwassenen Yoga
Ingezonden door: arjuna

Namaskar onsterfelijke ziel,

We starten voor het 19de jaar met de succesvolle Meesteropleiding van onze professionele, diepgaande en integrale Raja Yoga opleidingen, toegankelijk voor iedereen die zich zelf wenst te kennen met hart en ziel.

Bedoeld voor Yoga docenten die een Hatha Yoga Docentenopleiding of een soortgelijke opleiding hebben afgerond. En zich verder willen verdiepen in de filosofie, psychologie en de praktijk van de Hogere Yoga, de fase na Hatha Yoga met alle praktijk en kennis van concentratie, meditatie en contemplatie afzonderlijk en samengesteld.

Op deze informatie bijeenkomst word je in de gelegenheid gesteld om met de leraar, les en lering kennis te maken:
19:00              Binnenkomst en kennis making
19:30 - 22:00 Presentatie en informatieve gedeelte
22:00 - 22:30 Vraag&Antwoord en Inschrijving

Raja Yoga integreert alle vormen van Yoga tot een geheel waarin ook alle moderne Hatha, Yin/Yang/Kundalini, Bikram/Power/Hot, Vinyasa/Flow en Aerial/Water Yogavormen zijn oorsprong vinden.

Onze meditatieve en klassieke Raja Yoga Docentenopleiding (500u) en Meesteropleiding (700u) waarin de Yama, Niyama, Asana, Kriya, Pranayama en Mudra, en Concentratie, Meditatie en Contemplatie op een integrale en moderne wijze worden verbonden, geven een gedegen inzicht, verdieping en verbreding in jouw Yoga kunde, kennis en kunst.

Kom ervaar praktisch deze energielichaam-gerichte, bewustzijn-vergrotende en gevoel-verruimende avond met Shri Yogacharya Arjuna.

Zie ook onze Facebook pagina Raja Yoga Utrecht @rajayogautrecht. Meld je eerst aan voor deze informatie bijeenkomst via FB, app en/of mail en kom spelen en lachen!

Wees welkom, namaste.

Kijk voor de volledige beschrijving van alle (docent) opleidingen voor volwassenen hier.


Previous page: Contactgegevens
Volgende pagina: Betalingswijze