Heb je zin in Yoga? Wil je je volledig ontwikkelen je energie bewust in balans te krijgen en je lichaam sterk, soepel en slank te maken? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

Ook Privé Yoga onderwijs voor specifieke vragen en persoonlijke behoefte is mogelijk om jouw eigen toepassing en verdieping van de Yoga methoden en technieken te vergroten.

En heb je zin in Yoga dan stel vast of:

De prijzen van de yoga opleidingen zijn zo laag mogelijk, om iedereen - dus ook voor degene die een klein inkomen heeft - de gelegenheid te geven om deze goddelijke kennis te verkrijgen. Beheersen, en groeien in vrede, vreugde en voorspoed in het leven is toch één ieders zaak?

Onze aanpak en benadering is vrij: je beslist altijd zelf wat je wilt doen. Er is niet zoiets als een dwingende discipline. Alles is gebaseerd op een open en vreugdevolle houding.
Alleen op deze wijze heb je een kans om je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen om tot het niveau van contemplatie te komen en mogelijkerwijze Zelfrealisatie te bereiken.
Aangepast aan de huidige samenleving en moderne mens: een stapsgewijze opzet waarin kleine, gedegen stappen worden gemaakt om op fysiek, mentaal en persoonlijk niveau te werken op eigen tempo.

Mogelijkheden in toekomst: We zorgen voor jouw ontwikkeling net zolang als nodig is om het doel van Yoga te bereiken. Na succesvolle beëindiging van de Docentenopleiding kun je eventueel docent worden van de Basisopleiding van je eigen yogaschool. En na de Meestersopleiding kun je meester worden van de Docentenopleiding.